NN CPC Loop 2017 in Den Haag.
NN CPC Loop 2017 in Den Haag. (Foto: Bart Hoogveld)

Fonds roept lopers CPC op om zich te laten sponsoren

Stichting Nationaal Fonds Het Gehandicapte Kind (Stinafo) is op zoek naar deelnemers aan de CPC Loop op 10 maart die zich willen laten sponsoren. Stinafo wil bewegen en sporten voor kinderen met een handicap mogelijk maken.

Den Haag - En daarvoor is geld nodig, zo meldt Stinafo. Want aangepast sportmateriaal is vaak duur. Bij Stinafo kunnen kinderen (of hun ouders) een aanvraag indienen als zij middelen nodig hebben die zij via de reguliere wegen (overheid, gemeente, verzekering) niet vergoed krijgen. Zoals een (extra) aangepaste rolstoel om te kunnen sporten of bepaalde therapieën.
Stinafo is voor de inkomsten geheel afhankelijk van donateurs en sponsoracties zoals tijdens de CPC Loop. Loop je de CPC Loop op 10 maart 2019 en wil je dit doel steunen? Maak dan via WhyDonate een persoonlijke actiepagina aanmaken. Via deze pagina is het mogelijk om je te laten sponsoren. Elke deelnemer krijgt van Stinafo een goodiebag. Kinderen tot 18 jaar kunnen daarnaast ook nog kans maken op 4 kaarten voor attractiepark Duinrell. Bovendien krijgt de school die het meeste geld ophaalt de inspirerende workshop 'Debiel' aangeboden, waarbij kinderen leren zich te verplaatsen in anderen. Kijk voor meer informatie op de website www.stinafo.nl of stuur een mail naar helpmee@stinafo.nl.

Meer berichten