Burgemeester Pauline Krikke en Suzanne van der Pijll overhandigen de award aan Harry Zarautz.
Burgemeester Pauline Krikke en Suzanne van der Pijll overhandigen de award aan Harry Zarautz. (pr)

Eerste Noordzeevis uit Scheveningen - award is voor Zarautz

Restaurant Zarautz ontving gisteren, maandag 4 februari, de Noordzeevis uit Scheveningen-award. Dit is de prijs voor de Scheveningse horecagelegenheid die het beste gebruik maakt van deze lokale vis. Zarautz kreeg van het publiek de meeste stemmen. De prijs werd aan hem uitgereikt door burgemeester Pauline Krikke tijdens de Haagse strand- en terrasbeurs. 

Den Haag - De award werd uitgereikt tijdens de jaarlijkse Haagse strand- en terrasbeurs waar Haagse horeca, exposanten, beleidsmakers en strandpaviljoeneigenaren uit Hollandse kustplaatsen elkaar ontmoeten.  Ter afsluiting van de beurs werden er dit jaar voor het eerst drie awards uitgereikt, waaronder de Noordzeevis uit Scheveningen-award. Voorafgaand aan de beurs kon het publiek stemmen op zijn of haar favoriet

De Haagse strand- en terrasbeurs en Stichting Noordzeevis uit Scheveningen hebben de Noordzeevis uit Scheveningen- award samen geïntroduceerd. Ze hopen op deze manier om het gebruik van lokale Noordzeevis onder ondernemers te stimuleren. Naast deze award werd er nog één uitgereikt voor de meest duurzame onderneming en de beste nieuwkomer. 
  

Meer berichten