politie Haaglanden

Twee mensen neergestoken door mogelijk zelfde dader

Woensdagavond 6 februari zijn in Den Haag twee mensen neergestoken. Een 17-jarige Hagenaar werd op de Van Alkemadelaan gestoken. Een hardloper onderging hetzelfde lot op de De Mildestraat. De politie vermoedt dat het om dezelfde dader gaat. 

Den Haag - Omstreeks 19.15 uur werd een 17-jarige Hagenaar op de Van Alkemadelaan gestoken in een arm toen een man probeerde zijn fietsband lek te steken. De jongen zei hier iets van, maar werd vervolgens met een mes verwond. De jongen heeft de politie gealarmeerd en is voor behandeling aan zijn verwondingen naar het ziekenhuis gegaan.
Later bleek dat  vermoedelijk dezelfde man om 19.30 uur een hardloper uit Den Haag op de De Mildestraat meerdere keren had gestoken. De hardloper was al naar het ziekenhuis gegaan, waarna de politie pas werd gewaarschuwd.

Zoektocht
De recherche is op zoek naar de dader en is op zoek naar getuigen. De man heeft een opvallend signalement:  alternativo type (donkere) kleding, driekwartsbroek, grote laarzen, zogenaamde 'kisten', 28 à 29 jaar,  1.87 m lang, stevig postuur en sterk Engels accent

 Ziet u de man lopen of weet u waar hij verblijft, bel dan de politie via 1-1-2.
 

Meer berichten