In het nieuwe circus hebben de acts met gekooide tijgers plaatsgemaakt voor circusmakers die het risico nog steeds niet schuwen.
In het nieuwe circus hebben de acts met gekooide tijgers plaatsgemaakt voor circusmakers die het risico nog steeds niet schuwen. (Foto: Korzo Theater)

Cirque Mania verbaast, ontroert en verwondert

De circusliefhebber, maar ook de theaterfan en dansfanaat kan vanaf donderdag 21 maart in het Korzo Theater het hart ophalen. Tot en met zondag 24 maart is er het festival Cirque Mania! met verschillende circusvoorstellingen die je doen lachen, verbazen, ontroeren en verwonderen tegelijkertijd.

Den Haag - Weet je nog hoe leuk het was om als kind naar het circus te gaan? Cirque Mania brengt dit gevoel weer terug. Alleen nu krijg je geen clowns te zien maar een mix van circus skills, theater, dans en muziek.

In het nieuwe circus hebben de acts met gekooide tijgers plaatsgemaakt voor circusmakers die het risico nog steeds niet schuwen. De artiesten brengen een innovatieve mix van circus skills, theater, dans en muziek naar de theaters. Cirque Mania #7 presenteert zowel het jonge, nog studerende talent tot een internationaal gelauwerd circustheatergezelschap en alles wat daar tussen zit.Tijdens de voorstellingen zijn verschillende toptalenten uit Nederland en België aan het werk te zien. Ze komen speciaal voor deze show naar Den Haag.

Kaarten

Bekijk het volledige programma van festival Cirque Mania of bestel toegangskaarten op de website www.korzo.nl.

Meer berichten