Verzakkingen worden opgelost.
Verzakkingen worden opgelost. (Gemeente Den Haag)

Wethouder Richard de Mos: 'Badhuisstraat verdient meer aandacht'

Wethouder Richard de Mos (Buitenruimte) bracht onlangs een bezoekje aan de Badhuisstraat op Scheveningen. Dat deed hij naar aanleiding van de schouw vorig jaar.

Den Haag - Medewerkers van de gemeente Den Haag hebben direct een aantal hagenaartjes op de juiste plek gezet, een scheef verkeersbord goed gehangen en verschillende verzakkingen in de stoep opgelost. De wethouder stak ook zelf de handen uit de mouwen. Dit deed hij in aanwezigheid van onder andere de voorzitter van de BIZ van de Badhuisstraat, Mariska van den Berg.
De Mos: "De Badhuisstraat verdient meer aandacht. Daarom hebben we bijvoorbeeld ook geld geregeld voor een leuk buurtevenement. Door deze kleine dingen te doen, nemen we alvast een voorschot op de plannen later dit jaar. Het was echt even nodig, want je wil niet struikelen over de stoep. Ook weesfietsen halen we weg hier; eind maart/begin april is er weer een weesfietsenactie hier. Later dit jaar volgt een actieplan voor het opknappen van de Badhuisstraat. Dat plan wordt onderdeel van het actieprogramma Den Haag Winkelstad. In het coalitieakkoord staat dat er een duurzame impuls komt voor de winkelstraat."

Meer berichten