Jorge Nolte nieuwe coach Dames 1 Klein Zwitserland

Jorge Nolte is met ingang van het nieuwe hockeyseizoen de coach wordt van Dames 1 van hockeyclub Klein Zwitserland. Marijn Petermeijer wordt toegevoegd aan het trainersteam van Heren 1

Den Haag - Nolte heeft als coach ruime ervaring. Zo bracht hij Dames 1 van Bloemendaal van de overgangsklasse (nu de promotie klasse)naar de hoofdklasse en heeft hij bij Hurley de afgelopen jaren in de hoofdklasse bij Dames 1 aan het roer gestaan.

Klein Zwitserland werkt sinds een aantal jaren vanuit een (hockey)visie waarbij gestreefd wordt vanuit de eigen opleiding talentvolle spelers door te laten stromen naar de hoogste teams. In dat kader zal Carlos Castaño volgend seizoen een bredere verantwoordelijkheid krijgen binnen de club als head coach van Klein Zwitserland. Door deze verbreding is het van belang om aan de coaching staf van Heren 1 een volwaardig trainer coach profiel toe te voegen. Om die reden wordt Marijn Petermeijer vanuit Dames 1 doorgeschoven naar Heren 1. Marijn is al twee seizoenen verbonden aan Klein Zwitserland. Marijn heeft de afgelopen jaren al intensief samengewerkt met Castaño.
 

Meer berichten