V.l.n.r. Creatief ondernemer Boy Boelhouwer en Joke Krijgsman van Bewonerscommissie Witte Anna bij de onthulling van haar portret.
V.l.n.r. Creatief ondernemer Boy Boelhouwer en Joke Krijgsman van Bewonerscommissie Witte Anna bij de onthulling van haar portret. (Foto: Emmy de Graaf)

Onthulling portrettenreeks tijdens wijkfeest Bezuidenhout West

De onthulling van de portrettenreeks was een van de vele activiteiten op het wijkfeest in Bezuidenhout West op woensdagmiddag 24 april.  De portretten van bewoners geven de 'forenzenroute'naar het Centraal Station een bijzonder gezicht.

Den Haag - Op vijf locaties in de wijk was er voor bewoners iets te doen of te zien. Zo werd een tweede muurschildering aan de Schenkkade werd onthuld en een mooie veilige en lange hondenuitlaatstrook langs de Schenkweg officieel geopend. Vrijwilligers maakten vergroening van de buitentuin bij de supermarkt mogelijk. De tien meiden van de jeugdraad Bezuidenhout-West deden een rap én stadsdeeldirecteur Deborah Lootsma nam de langste kabelbaan van Den Haag in gebruik. Al deze projecten zijn bedacht en mogelijk gemaakt door mensen in de wijk, met een wijkbudget van het stadsdeel als extra steuntje.

Meer berichten