Bewoners rond het Plein gaan samen brunchen

Op zondagmorgen 26 mei tussen 11 en 1 uur verandert de Herenstraat in het centrum van Den Haag in een lange ontbijttafel. De vereniging van Bewoners Rondom het Plein nodigt alle buurtbewoners in het centrum uit om aan te schuiven voor een 'brunch met groene insteek'.

Den Haag - "In een warme zomer zoals vorig jaar merk je hoe versteend onze binnenstad is",  zeggen de organiserende buurtbewoners. "Tijd voor meer groen, en voor betrokkenheid van de hele buurt daarbij."
Deelnemende buurtbewoners zullen eerst samenkomen op een aantal plaatsen in het centrum die wel wat vergroening kunnen gebruiken. Een bijzondere gast zal de aanwezigen vertellen over het belang en de mogelijkheden van groen en bijbehorende fauna in een versteend stadscentrum. Daarna wandelen alle groepjes naar de Herenstraat voor koffie en broodjes.

Gasten zijn onder meer Suzanne Monnier (Haagse stadsboerin), Thijs Peterka (tuinontwerper House of Green), Alice van Veen (commercieel manager Royal
Lemkes) en Linda Thorarinsdottir (gids en bestuurslid IVN Den Haag). Bewoners kunnen zich nog tot en met 13 mei aanmelden via groen@bewonersrondomhetplein.

Meer berichten