Vijf leden van World Forum The Hague fietsen meer dan 500 kilometer naar Frankfurt.
Vijf leden van World Forum The Hague fietsen meer dan 500 kilometer naar Frankfurt. (Foto: pr)

World Forum The Hague fietst voor een vitalere wereld

Meer dan 500 kilometer fietsen van World Forum The Hague naar IMEX 2019 in Frankfurt: vijf World Forum-teamleden gaan de uitdaging aan en maken van 13 tot en met 21 mei deze tocht. Samen zetten zij zich in voor War Child, het goede doel dat zij al jaren steunen.

den haag - Diana Weber ('The Imagineer'), Maaike Hamann ('The Vitalist'), Michelle Gilissen ('The Challenger'), Soraya Drost ('The Force') en Arjan van Mourik ('The Controller') vertrekken op 13 mei vanaf World Forum The Hague en beginnen daar aan de meer dan 500 kilometer lange tocht. Wethouder Richard de Mos zal het startschot geven bij het Haagse World Forum. Vervolgens fietsen vrienden, familie en collega's mee naar het Vredespaleis, het icoon voor vrede en recht in Den Haag om het team uit te zwaaien. Vanaf die plek vervolgt het vijfkoppige team de route naar Tilburg, Venlo, Düsseldorf, Bonn, Koblenz en Mainz en op 21 mei arriveren zij bij de finish line van de internationale evenementenbeurs IMEX in Frankfurt.
Vitaliteit heeft een centrale positie in deze campagne en bij World Forum als bedrijf. De evenementenlocatie wil vitaliteit een onmisbaar onderdeel laten zijn tijdens congressen onder andere door het faciliteren van beweging en het bieden van gezonde voeding. Kirsten Vosmer, commercieel manager World Forum The Hague: "Gezond en bewust eten geeft meer energie gedurende de hele dag, zowel bij congresgasten als bij ons eigen team. Wij gaan voor blije mensen!"

Vitale menu's

Op 14 maart werd hier tijdens Revolution of events ook al aandacht aan besteed. Speciale vitale menu's zijn samengesteld. Bij dit vitaliteitsconcept hoort, naast de juiste voeding, ook beweging, ontspanning en mindset.

Het is mogelijk om tijdens een congres deel te nemen aan een run door het park, yogalessen te volgen of een wandeling te maken voor of na de lunch.

Het is bewezen dat een halfuur bewegen al voldoende is om de hersenen te stimuleren waardoor men zich beter kan concentreren. Het team van World Forum gaat deze challenge aan en beweegt een week lang voor een ultieme uitdaging: elke dag bijna 100 kilometer fietsen!

War Child

Er zal gefietst worden voor War Child, het goede doel dat zich inzet voor een veiligere wereld. Sinds 2015 zijn de twee bedrijven Business Friends en behoort World Forum tot het wereldwijde netwerk van maatschappelijk betrokken ondernemers.

Meer berichten