Logo evenement
Logo evenement (Foto: Muijs)

Rollend Ypenburg verkennen

Ben je benieuwd naar andere buurten en hun bewoners, of wil je gewoon lekker meedoen aan een gezellig en sprtief evenement voor jong en oud? Rol dan op zondag 16 juni mee over een leuke route door het groene en waterrijke Ypenburg!

Den Haag -  Alles en iedereen op rolletjes is welkom: skeelers, rolschaatsen, skateboards, waveboards steppen maar ook rolstoelen, rollators en zelfs scootmobielen. Fietsen en gemotoriseerde voertuigen zijn helaas niet toegestaan. Start-en eindpunt is het Piet Vink Centrum, Plesmanlaan 217b. Ypenburg.

Er is een korte route van drie kilometer, en een wat langere van acht kilometer. Het vertrek is tussen 13.00 en 15.00 uur. Om 13.00 uur geeft wethouder Rachid Guernaoui het startsein vanaf het plein aan het Vuursteen. Deelnemers dienen uiterlijk 17.00 uur weer binnen te zijn. De kosten van dit evenement zijn 2.50 euro, en iedere deelnemer krijgt een medaille mits voorzien van de benodigde stempels die je onderweg krijgt, als aandenken! Meer informatie en inschrijven op https://forms-gle/57Mb6K8TBMIDibnZA

Meer berichten