Titelverdediger Haagse Latte Art - Maurice Mager van Shore Scheveningen.
Titelverdediger Haagse Latte Art - Maurice Mager van Shore Scheveningen. (Foto: Den Haag To Go)

Haagse Latte Art Kampioenschappen in Bleyenberg

Bleyenberg is dit jaar gastheer voor de zesde editie van de Haagse Latte Art Kampioenschappen. Ruim 40 Haagse koffiekunstenaars trakteren maandagavond 13 mei ruim 200 man publiek op de meest creatieve hoogstandjes met melk.

Den Haag - Koffiezaken zijn in Haagse straatbeeld niet meer weg te denken. Achter de espressomachine kruipen steeds meer professionele koffiemakers, allemaal met eenzelfde doel: een espresso of cappuccino van betere kwaliteit. Een mooie ontwikkeling vindt Lex Rijkers Meinen van organisatiebureau Team Typisch, die vroeger zelf ook heel wat uren achter de machine heeft gestaan.

Rijkers Meinen: "Een gouden jury met Esther Maasdam (6-voudig-latte-art-koningin van Nederland), Vincent Zwaan (oprichter van de Hofstad Barista Groep) en Teddie Kuiper (beste barista Entree Magazine) zullen het kampioenschap in goede banen leiden. Dit drietal zal uiteindelijk de Haagse Latte Art kampioen aanwijzen, die met de eer, titel en bokaal naar huis gaat. "  De inschrijving voor de wedstrijd is inmiddels vol, maar er zijn nog wel kaarten verkrijgbaar voor publiek via www.haagselatteart.nl
 

Meer berichten