Lilia in actie
Lilia in actie (Foto: Piet van Es)

Haagse kunstrijdster Lilia Lupanova gepromoveerd

De 11-jarige kunstrijdster Lilia Lupanova uit Den Haag is onlangs geslaagd voor haar Intermediate test en zal daardoor het komende wedstrijdseizoen promoveren naar een hogere categorie Advanced Novice. Het halen van deze test was voor de jonge kunstschaatster de laatste uitdaging voor dit seizoen.

Den Haag - Het afgelopen seizoen verliep heel succesvol voor Lilia. In de 9 nationale en internationale wedstrijden (inclusief 2 ISU wedstrijden) waaraan ze heeft deel genomen eindigde de Haagse op het podium. Tijdens de Coupe du Printemps in Luxemburg ging zij met het zilver naar huis en in de internationale Challenge Cup en het Nederlands kampioenschap in Den Haag eindigde Lilia op een fantastische eerste plaats.
 

IJsshow

Op 26 mei 2019 zal Lilia optreden in een aantal spetterende acts en heeft zij een glansrol in ijsshow Urban Dynamics. In deze ijsshow zullen de leden van de jubilerende Kunstrijvereniging De Drechtsteden Dordrecht het publiek een onvergetelijke middag bezorgen. De aanvang van de shows in Dordrecht zijn om 13.00 en 16.00 uur in de ijshal van de Sportboulevard, Fanny Blankers Koenweg 10, Dordrecht. Toegangskaarten zijn online verkrijgbaar op www.karinsschaatssport.nl en voor aanvang van de show bij de kassa van Optisport in de hal van de Sportboulevard.
Voor meer informatie kunt u terecht op de verenigingswebsite www.ddd-kunstrijden.nl

Meer berichten