Haagse Wereld Hapjes in Pinksterweekend op Lange Voorhout

Van vrijdag 7 juni tot en met maandag 10 juni kan men op het lange Voorhout niet alleen terecht voor heerlijke Haagse hapjes maar er is ook een uitgebreide Muzikale menukaart aanwezig. Tijdens de 3e editie van Haagse Wereld Hapjes is de keuze aan entertainment nog groter dan de jaren ervoor.

Den Haag - Namen zoals Licks and Brains, Shirma Rouse, Shary-Ann, Jared Grant en vele anderen staan het Pinksterweekend op het podium. Daarnaast is er dit jaar wederom een Vip arrangement, een 18 gangen vip diner verzorgd door alle deelnemende restaurants onder regie van sterren chef Marcel van der Kleijn, uiteraard met een bijpassend wijnarrangement. U kunt van dit Vip arrangement genieten op vrijdag en zaterdag van 18.30 tot 22.30 uur en op zondag van 17.00 tot 21.00 uur in de Vip tent op het Lange Voorhout te den Haag. Reserveren is gewenst, er zijn nog een beperkt aantal plaatsen voor zaterdag en zondag beschikbaar.

Na 2 geslaagde edities staat het festival Haagse Wereld Hapjes nu wederom in het Pinksterweekend op het Lange Voorhout. Den Haag heeft zo véél restaurants met keukens uit alle windstreken, deze worden van 7 juni tot en met 10 juni samengebracht op het Lange Voorhout. Hoe leuk is het om op één plek bekende en minder bekende keukens te ontdekken en de gerechten te proeven? 18 Haagse restaurants bereiden ter plaatse hun typische gerechten.

Ook aan de dorstige bezoekers is gedacht, natuurlijk zijn er naast de centrale bars ook een speciale Wijnbar, een Cocktailbar en Brouwerij Scheveningen verzorgt de bierflights. Vrijdag 7 juni barst de derde editie van het smaakvolle festival Haagse Wereld Hapjes los! Vier dagen lang genieten van alle lekkernijen en ook deze editie uitgebreid met lekker veel entertainment.

Vrijdag is Licks and Brains (featuring Tom van der Zaal) de headliner. Zaterdag worden de bezoekers weggeblazen door de waaninnige stem van Shirma Rouse, zondag gaat het dak eraf door Shary-An en maandag wordt afgesloten met onder andere Jared Grant en Andre Sharon. Dit is nog maar een greep uit het totale programma. Haagse Wereld Hapjes is het festival voor iedereen. Of je nu een gezellig avondje uit wil? Uitgebreid anders wil lunchen, of een middagje met de kids culinair wil genieten? Terwijl de ouders genieten op het naastgelegen terras van een hapje en een drankje, kunnen kinderen zich onder andere laten vermaken in de zweefmolen of zich laten schminken. Deze editie kunnen ze ook zelf gezonde hapjes klaarmaken in de stand van Unicef. Haagse Wereld Hapjes is "the place to be".

Meer informatie over het uitgebreide entertainment programma, de deelnemende restaurants of het Vip arrangement is te vinden op www.haagsewereldhapjes.nl

Meer berichten