Samen kamperen verbindt, is de achterliggende gedachte van de Buurtcamping
Samen kamperen verbindt, is de achterliggende gedachte van de Buurtcamping (Foto: )

Buurtcamping Laak: op minivakantie in eigen wijk

Bewoners van Laak en Spoorwijk in Den Haag en rond Don Bosco Rijswijk kunnen dit jaar dichtbij huis weer een mini-vakantie boeken voor een mini-prijs. De eerste Buurtcamping in de regio is van vrijdag 5 juli tot en met zondag 7 juli op het terrein van Don Bosco.

Den Haag - Het is voor de tweede keer dat er in Laak een buurtcamping is. Omdat Laak geen park heeft, dat geschikt is om een buurtcamping op te zetten, worden de tenten opgezet op het Don Bosco terrein in Rijswijk. Drie dagen lang wordt het park 'bewoond' door alle mensen die de buurt rijk is: van yuppen tot daklozen, van muurbloempjes tot druktemakers en van zuigelingen tot senioren. Door samen de camping op te bouwen of een potje te badmintonnen, leren ze elkaar beter kennen, is de achterliggende gedachte.
Vlak voor de zomervakantie – het weekend van 5 t/m 7 juli transformeert Laak / Spoorwijk (Don Bosco Rijswijk) tot een heus kampeerterrein. Alle buurtbewoners met postcode 2516, 2521, 2522, 2523, 2524 en 2283 (Rijswijk) kunnen komen kamperen. De ingang van de Buurtcamping grenst direct aan de wijk, aan de Sinjeur Semeynsweg in Den Haag. De Buurtcamping Spoorwijk / Laak heeft een actieve Facebook pagina en website.

Meer berichten