City Hosts maken in 5 jaar tijd ruim kwart miljoen mensen wegwijs in Den Haag

Ambassade van Den Haag viert haar 5-jarig bestaan. De City Hosts waren de afgelopen vijf jaar actief tijdens ruim 100 evenementen. Ze hebben zich ruim 25.000 uren ingezet met het welkom heten van bezoekers aan de stad. En er zijn meer dan een kwart miljoen ontmoetingen geweest die variëren van het beantwoorden van concrete vragen, het wegwijs maken en het geven van tips. 

Den Haag - In aanloop naar het WK Hockey in 2014 is Ambassade van Den Haag opgericht als initiatief van de gemeente Den Haag en Hotelschool The Hague. Het doel was om tijdens het grootste sportevenement ooit in Den Haag georganiseerd, bezoekers gastvrij te ontvangen. De insteek van de oprichting was om ook na het WK Hockey City Hosts in te zetten en daarmee een blijvende bijdrage te leveren aan een gastvrij Den Haag. 200 trotse Hagenaars zetten zich al jarenlang met passie en enthousiasme in voor een gastvrij Den Haag. De organisatie draait bijna volledig op vrijwilligers. 

Blijvertje

Met partners als Hotelschool The Hague, PEP, The Hague Marketing Bureau en de vele sponsors heeft Ambassade van Den Haag een blijvende plek gecreëerd in de gastvrijheidsbeleving van de stad. De in groen geklede City Hosts zullen ook de komende jaren veelvuldig in de stad te zien zijn. Ooit begonnen om tijdens evenementen actief te zijn, maar inmiddels zet Ambassade van Den Haag zich breder in. Steeds meer activiteiten richten zich ook op toeristen, groepen bezoekers en congressen.

Meer berichten