Wethouder Saskia Bruines hijst de vlag met de geslaagde eindexamenkandidaten Ibrahim en Danique.
Wethouder Saskia Bruines hijst de vlag met de geslaagde eindexamenkandidaten Ibrahim en Danique. (Foto: Henriette Guest)

Geslaagden Ibrahim en Danique hijsen samen met wethouder Bruines de vlag!

Ibrahim en Danique behoren tot de gelukkigen die woensdag positief nieuws kregen. Beide leerlingen zijn geslaagd voor de vmbo-kader opleiding Sport, Dienstverlening en Veiligheid. Samen met wethouder Saskia Bruines (Onderwijs) hesen zij de vlag en hun boekentassen aan de vlaggenmast op het dak van het stadhuis. Onderwijswethouder Bruines feliciteert met dit gebaar alle Haagse middelbare scholieren die geslaagd zijn.

Den Haag - Dit jaar deden er ruim 217.000 scholieren mee aan het centrale eindexamen. Daarvan zat ruim de helft (112.663) op het vmbo, meer dan 62.000 op de havo en ruim 42.000 op het vwo.

Danique en Ibrahim behoren tot de gelukkigen die zijn geslaagd. Danique en Ibrahim gaan beiden naar  het ROC Mondriaan. Zij start daar met de opleiding Sport en Bewegen, Ibrahim heeft zich ingeschreven voor de opleiding ICT beheerder. 


Wethouder Saskia Bruines (Onderwijs): "Samen met Ibrahim en Danique van het Maris College Bohemen heb ik de vlag met hun tassen op het stadhuis gehesen. Hiermee feliciteer ik alle leerlingen die hun examen hebben gehaald en wens ik hen veel geluk in hun verdere (school) loopbaan. De leerlingen die volgende week herexamen moeten doen, wens ik heel veel succes."

Meer berichten