Foto: Piet Verminnen

110 Mondharmonicaspelers spelen Piano Man in Zuiderparktheater

110 mondharmonicaspelers hebben woensdag 12 juni in het Zuiderparktheater  'Piano Man' van Billy Joel gespeeld. Het Voorburgse Evenemento organiseerde met The Billy Joel Experience op woensdag 12 juni de Piano Man Challenge. Doel was om met zo veel mogelijk mondharmonicaspelers het bekende nummer van de Amerikaanse muzikant te spelen. 

Den Haag - Mondharmonicaspelers uit heel Nederland hadden zich vooraf voor deze challenge ingeschreven. Even leek de Challenge letterlijk in het water te vallen, maar gelukkig klaarde het 's avonds voldoende op. "Iedereen was zo enthousiast en allemaal met hetzelfde doel 'iets unieks neer te zetten' en dat is gelukt", aldus Saskia Reijenga van Evenemento.

De Piano Man Challenge is tevens de opmaat naar een uniek concert getiteld 'New York State of Mind' dat op 22 juni in het Zuiderparktheater zal plaatsvinden. Dit wordt een eenmalige samenwerking tussen Tim Akkerman (Sings the Boss!) en The Billy Joel Experience, die met hun complete bands de grootste hits van hun helden zullen vertolken.

Meer berichten