ADO Den Haag Voetbal- en Keeperskampen

ADO Den Haag organiseert tijdens de zomervakantie zes ADO Den Haag Voetbalkampen en twee Keeperskampen voor kinderen van 6 tot en met 15 jaar.

Den Haag - Van 22 t/m 24 juli (inmiddels volgeboekt) en 20 t/m 22 augustus zijn er twee ADO Den Haag Voetbalkampen in het Cars Jeans Stadion in Den Haag. Het sportcomplex van UVS in Leiden is de locatie waar van 25 t/m 27 juli een ADO Den Haag Voetbal- en Keeperskamp plaatsvindt. Ook bij BSC '68 in Benthuizen (29 t/m 31 juli) en SV Honselersdijk (27 t/m 29 augustus) worden ADO Den Haag Voetbalkampen georganiseerd, terwijl bij HBS Craeyenhout in Den Haag van 28 t/m 30 augustus een ADO Den Haag Voetbal- en Keeperskamp op het programma staat. 

ADO Den Haag Skill Games
Voetbal- en keepersplezier vormen de belangrijkste uitgangspunten van de driedaagse Voetbal- en Keeperskampen. Alle trainingen van zowel de Voetbalkampen als Keeperskampen vinden plaats van 9:00-15:00 uur. Naast de ADO Den Haag Skill Games en diverse partijvormen staat onder meer ook een kinderpersconferentie op het programma. Na afloop mogen alle deelnemende jongens en meisjes hun eigen ADO Den Haag Voetbalkampen-tenue houden en ontvangen ze een certificaat als herinnering aan drie dagen vol voetbal- en keepersplezier.

Inschrijven voor de ADO Den Haag Voetbal- en Keeperskampen kan via www.adodenhaag.nl/voetbalkampen.
 

Meer berichten