Bij voorstellingen van muziektheater Briza is het vooral de bedoeling dat kinderen mee doen!
Bij voorstellingen van muziektheater Briza is het vooral de bedoeling dat kinderen mee doen! (Foto: Briza)

Muziektheater Briza luidt vakantie in met twee voorstellingen

Nog één week en dan gaan de scholen voor zes weken dicht. Muziektheater Briza zorgt ervoor dat niemand zich in die eerste vakantieweek hoeft te vervelen. Er staan twee voorstellingen gepland: 'Circus Kosmos' en 'Alle Fluiten, Snaren & Trommels'.

Den Haag - In kindervoorstelling 'Circus Kosmos' prikkelt Muziektheater Briza de fantasie en verwondering van kinderen met een breed scala aan mooie en gekke liedjes waarop gedanst en bewogen wordt. Ook komen er bijzondere muziekinstrumenten in voor. Een voorstelling waarin kinderen (en hun ouders) leren dat je ook zonder beeldschermen van het echte leven en elkaar kunt genieten. Vrij te bezoeken voorstellingen in het Zeeheldentheater op maandag 22 juli 11.00 en 14.00 uur, donderdag 25 juli 11.00 en 14.00 uur.

Bij een bezoek aan de tweede voorstelling 'Alle Fluiten, Snaren & Trommels' maken de kinderen kennis met muziekinstrumenten die ze van huis uit vaak niet kennen. De marionet Jan Saté, kleinzoon van Eric Satie, speelt een stukje Mozart op zijn mini Steinway concertvleugel. De kinderen spelen mee in het wasbord-orkest. Dinsdag 23 juli om 14.00 uur en woensdag 24 juli om 11.00 en 14.00 uur. Online kaartjes kopen op briza.nl.

Meer berichten