(Foto: Sandra Uittenbogaart)
(Foto: Sandra Uittenbogaart) (Foto: )

Zomerse taferelen in stadhuis aan het Spui

Wie komende tijd een verplicht bezoek aan het gemeentehuis moet brengen, krijgt een leuk opwarmertje voor de vakantie mee. Van 15 juli tot en met 9 augustus exposeren 3 Haagse fotografen een selectie van hun beste strandfoto's in het Atrium aan het Spui.

Den Haag - Stichting Atrium City Hall heeft voor deze expositie Giedo van der Zwan, Sandra Uittenbogaart en Annette van Soest uitgenodigd hun eigen visie op het Haagse strandleven te laten zien. Op drie 'eilanden' in het Atrium tonen ze de bezoeker de hedendaagse strandcultuur. Van de dynamiek van evenementen en de diversiteit van de bezoekers tot aan de ruimtelijkheid en rust die de kust ons ook laat zien. Van der Zwan en Uittenbogaart lieten afgelopen jaar al van zich horen met exposities tijdens Feest aan Zee, 200 jaar Scheveningen bad. Met hun camera's zijn ze meester in het gewone bijzonder maken. Van Soest is nieuwkomer en verrast met sterke beelden in zwart-wit en kleur, waarbij ze ook de grenzen met abstract en grafisch werk verkent.

Aan de expositie is een fotowedstrijd gekoppeld. En wie graag de kneepjes van het vak wil leren: eind september organiseren de drie fotografen een dagworkshop strandfotografie tijdens het Scheveningse vliegerfestival. Meer informatie op www.strandfotografie.nl.

Meer berichten