PinPin (op de achtergrond) speelt een tijdens het zwemmen door de grachten.
PinPin (op de achtergrond) speelt een tijdens het zwemmen door de grachten. (Foto: pr)

Zakgeldapp voor kinderen centraal bij Junior Swim

Op zaterdag 14 september vindt de eerste editie van Swim to Fight Cancer Den Haag plaats. Inmiddels hebben zich al meer dan 200 individuele deelnemers, onder wie veel kinderen, en 24 teams aangemeld.

Den Haag - Rabobank Regio Den Haag heeft aangekondigd zich als partner te verbinden aan de allereerste Haagse Swim to Fight Cancer Junior Swim. Rabobank wil met PinPin - de coolste zakgeldapp - van het Haagse kids evenement een succes maken.

Onder andere de mascotte PinPin en een eigen zwemteam worden door Rabobank geleverd. Samen met PinPin ervaren kinderen in een veilige omgeving hoe het is om geld te verdienen, te sparen en uit te geven. PinPin bewaakt zijn eigen pegels, maar de pinguïn is ook de bewaker van het echte spaargeld. Door goed voor PinPin te zorgen, verdienen kinderen pegels (virtueel geld). Zo komen kinderen al jong in aanraking met betalen en leren ze sparen voor iets dat ze graag kopen. Het streven van de organisatie is om op zaterdag 14 september met honderden deelnemers te zwemmen tegen kanker in de grachten. Aanmelden voor de Swim to Fight Cancer Junior Swim kan hier: https://www.fightcancer.nl/event/swim-to-fight-cancer-denhaag.

Meer berichten