Foto: pr

De tiende editie van de Haagse Museumnacht wordt de grootste ooit

De jubileumeditie van Museumnacht Den Haag wordt de grootste ooit, zo belooft de organisatie. Zaterdag 5 oktober is het zover. Maar liefst 49 musea en culturele instelling doen mee aan de tiende editie.

Den Haag -  Het thema is 'TIJD'. Haagse musea en culturele instellingen nemen de bezoekers van de Museumnacht mee op een reis door de tijd. Maak bijvoorbeeld je eigen zeventiende-eeuwse Tinderprofiel in het Mauritshuis. Of bekijk een preview van de nieuwe Broadway musical Anastasia in pop-up locatie Grand Hotel Amrâth Kurhaus waar hoofdrolspeelster Tessa Sunniva van Tol het publiek meeneemt in haar zoektocht door de tijd in de Nederlandse versie van 'Journey to the Past'. Werp een blik op de toekomst van online media en neem een sneak peak in museum COMM/Beeld en Geluid Den Haag. In het Haags Historisch Museum neem je afscheid van de hippe beats en danspasjes van het heden en leer je 16e en 17e -eeuwse hofdansen. Hoeveel tijd heb jij nodig om deze pasjes onder de knie te krijgen? Tot rust kom je tijdens een yogales tussen de kunstwerken in galerie Lauwer. Time flies when you're having fun!De avond wordt geopend in Gemeentemuseum Den Haag met een optreden van de Haagse band Son Mieux.

Kaarten voor de Museumnacht zijn vanaf maandag 12 augustus te koop. Koop je ticket online vanaf 12 augustus voor een Early Bird prijs van €14,-. Wanneer deze zijn uitverkocht gaat het reguliere tarief in van €16,50. Wil je het optreden van Son Mieux in Gemeentemuseum Den Haag niet missen? Koop dan een VIP ticket van €19,95. www.museumnachtdenhaag.nl.

Meer berichten