De opening van de vernieuwde Albert Heijn Duinzigt
De opening van de vernieuwde Albert Heijn Duinzigt (foto: Albert Heijn/Yasmin Hargreaves)

Vernieuwde Albert Heijn Duinzigt is open

Albert Heijn aan de Theo Mann-Bouwmeesterlaan in Duinzigt Den Haag is na een ingrijpende verbouwing weer open. De winkel heeft nu het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn.

Den Haag - Klanten vinden er op de begane grond een veel ruimer assortiment aan verse producten als groente, fruit, kant-en-klaarmaaltijden, brood, banket, vleeswaren, kazen en borrelhapjes.

"Als je binnenkomt op de begane grond word je meteen verrast met een wereld van verse groenten en fruit. Bovendien hebben we nu de sinaasappelpers voor vers geperste sappen en kunnen klanten zelf snackgroente scheppen. In de kelder vind je voortaan alle houdbare producten", vertelt supermarktmanager Raven Huijbregts. "De eerste reacties over het nieuwe assortiment en de inrichting zijn zeer positief. We krijgen veel complimenten en daar zijn we erg blij mee."

Nevel

Opvallend is 'dry misting', een fijne verneveling van water waardoor groente en fruit langer vers blijven. De klant kan makkelijk kiezen voor vers, gezond en lekker eten met een brede selectie verspakketten en kant-en-klaarmaaltijden. Raven Huijbregts: "Soms heb je wat minder tijd of inspiratie om te koken. Bij ons is het gemakkelijker dan ooit om te kiezen voor vers, gezond en lekker eten

Zelfscankassa's

Albert Heijn Duinzigt heeft het aantal zelfscankassa's uitgebreid. Als klanten gebruikmaken van zelfscannen met de handscanner of app maken ze nu tijdelijk kans op een verspakket.


 

Meer berichten