Foto: pr

Noordzeevis krijgt podium op gratis foodfestival Vissch

Er is de Scheveningers veel aan gelegen om het publiek kennis te laten maken met Noordzeevis. Daartoe is nu zelfs een gratis foodfestival in het leven geroepen: Vissch.

Den Haag - Van vrijdag 4 tot en met zondag 6 oktober kan men in het hart van de Scheveningse visserij, de Visafslag, genieten van heerlijk bereide vis uit de Noordzee. Deze vis wordt dagelijks aangevoerd bij de Scheveningse Visafslag.
Bezoekers van het nieuwe foodfestival krijgen onder andere kookdemonstraties door chefs, workshops vis fileren, een uitgebreide vismarkt en een muzikaal programma voorgeschoteld. Bovenal staat tijdens Vissch het bereiden, beleven en proeven van Noordzeevis centraal.
Het festival vindt plaats bij De Visafslag. In de visafslag staan sfeervolle eettentjes, foodtrucks, barretjes en terrassen waar bezoekers van alle culinaire hoogstandjes kunnen genieten. De Noordzeevisserij is voor de Gemeente Den Haag van groot economisch belang.

Openingstijden Vissch: vrijdag 4 oktober 17.00 - 22.00 uur, zaterdag 5 oktober 12.00 - 22.00 uur en zondag 6 oktober 12.00 - 19.00 uur. Meer informatie: www.vissch.nl

Meer berichten