Maaike den Dunnen.
Maaike den Dunnen. (Foto: Karen van Gilst)

Friday Night Jazz met het Maaike den Dunnen Quartet

De aftrap van het nieuwe jazzseizoen in Muzee Scheveningen vindt plaats op vrijdagavond 13 september. Singer-songwriter Maaike den Dunnen vult met haar kwartet de eerste Friday Night Jazz.

Den Haag - Maaike den Dunnen zingt deze avond nummers van haar tweede album 'Inner Space', afgewisseld met af en toe een cover. Den Dunnen verwierf internationale bekendheid: ze was finaliste in de European Jazz Competition, kreeg twee eervolle vermeldingen in het Downbeat Magazine (USA) en vertegenwoordigde Nederland in het European Jazz Orchestra. Met haar debuutalbum 'Arrival' ontving ze uitsluitend lovende recensies en toerde ze in tien landen op grote festivals (onder andere Ubud Village Jazz Festival, North Sea Jazz Festival). Ze werkt samen met jazzveteranen (onder anderen Karel Boehlee, Frans van Geest, Tom Beek, Joost van Schaik, Mario Gonzi) en werkte in New York aan nieuw repertoire.

De entreeprijs voor dit concert is €15,-. Houders van een Ooievaarspas ontvangen 50% korting. Het museumcafé van Muzee is op 13 september vanaf 19.00 uur geopend. Aanvang van het concert is 20.30 uur. Entreekaarten zijn verkrijgbaar via de website www.muzeescheveningen.nl of bij de receptie van het museum. Adres Muzee Scheveningen: Neptunusstraat 92.

Meer berichten