Deze foto van Ypenburg is één van de inzendingen van vorig jaar toen volwassenen de stadsnatuur in beeld brachten. De winnares van deze foto, Naima El Allaoui, kwam toen als winnaar  uit de bus.
Deze foto van Ypenburg is één van de inzendingen van vorig jaar toen volwassenen de stadsnatuur in beeld brachten. De winnares van deze foto, Naima El Allaoui, kwam toen als winnaar uit de bus. (Foto: Naima El Allaoui)

Fotowedstrijd voor Haagse jongeren

De gemeente Den Haag organiseert een fotowedstrijd voor jongeren tussen de 10 en 16 jaar oud. Jongeren die hun mooiste foto's van de Haagse stadsnatuur met de gemeente delen, kunnen prijzen winnen zoals een surfles met vier vrienden of een lenzenkit voor hun smartphone. Ook maken ze kans op een plek bij de foto-expositie in het atrium van het stadhuis. Inzenden van de foto's kan nog tot en met 25 oktober.

Den Haag - Wethouder Richard de Mos (Buitenruimte): "Natuur is echt overal om je heen, ook in onze stad! In onze aantrekkelijke duinen, grachten, parken en landgoederen. Maar natuurlijk ook gewoon om de hoek of in je eigen achtertuin. We willen jongeren uitnodigen om hun blik op natuur met ons te delen via mooie foto's."

Meer informatie
Kijk voor meer informatie en de manier waarop jongeren zich kunnen inschrijven op www.hethaagsegroen.nl/natuurfoto.

Vorig jaar deden volwassenen mee met deze wedstrijd om stadsnatuur in beeld te brengen. Naima El Allaoui kwam toen als winnaar uit de bus. De foto in de bijlage is door haar gemaakt.

Meer berichten