De beruchte Bubble Run, een loopfestijn door zeepbellen, is dit jaar gratis en voor alle leeftijden en niveaus.
De beruchte Bubble Run, een loopfestijn door zeepbellen, is dit jaar gratis en voor alle leeftijden en niveaus.

Stadsspelen Den Haag vernieuwd!

Het jaarlijkse sport- en beweegfeest voor en door Hagenaars, de Stadsspelen Den Haag, staat op 21 en 22 september meer dan ooit bol van muziek, dans, lekker eten en veel leuke activiteiten. Vanuit de omliggende wijken werken dit jaar dans- en muziekgroepen mee. Daarnaast is er een foodcourt met heerlijke wereldse hapjes en drankjes voor alle bezoekers.

Den Haag - Natuurlijk prijkt ook het grootste springkussen van Europa weer op de velden rond Sportcampus Zuiderpark, om kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen. Maar ook aan de wat oudere Hagenaars is gedacht. Nieuw dit jaar is het Walking Football Festival, georganiseerd door ADO in de Maatschappij. Het festival is geschikt voor iedereen. Voor volwassenen, ouderen en kinderen zijn er passende activiteiten.

Gratis rennen in de bubbels!
De beruchte Bubble Run, een loopfestijn door zeepbellen, is dit jaar gratis en voor alle leeftijden en niveaus. Het begint zondag om 14.00 uur met de 2,5 km. Om 15.00 uur is de start van de 5 km. Aanmelden via www.bubbelrun.nl. Bijzonder is ook de coole BMX-baan die wordt aangelegd met dank aan NOC*NSF. Voor fietsjes wordt gezorgd.

Optreden John de Bever
Tijdens de Stadsspelen is er van alles te zien en te doen: verschillende sport-, spel- en beweegactiviteiten, demonstraties, muziekoptredens. Zo treedt zaterdag om 12.30 uur volkszanger John de Bever op. 

De Stadsspelen zijn de aftrap van de Nationale Sportweek 2019, waar Den Haag dit jaar officieel gaststad van is. 

Meer berichten