Rico Verhoeven is ambassadeur van de NOC*NSF Nationale Sportweek
Rico Verhoeven is ambassadeur van de NOC*NSF Nationale Sportweek (Foto: )

Rico Verhoeven bezoekt Stadsspelen in Zuiderpark

Kickbokser Rico Verhoeven komt zaterdagmiddag 21 september naar Den Haag. De wereldkampioen zwaargewicht is ambassadeur van de NOC*NSF Nationale Sportweek en daarom eregast bij Stadsspelen bij Sportcampus Zuiderpark.

Den Haag - Den Haag is dit jaar hostcity van de NOC*NSF Nationale Sportweek. Van vrijdag 20 tot en met zondag 29 september staat Nederland volledig in het teken van sport. Het thema dit jaar luidt: 'Sport doet iets met je'. De Stadsspelen zijn de aftrap van de Nationale Sportweek 2019 in Den Haag.

Voor Rico Verhoeven is sport de perfecte uitlaatklep. "Het houdt mij geestelijk in balans. Dat gevoel wil ik met iedereen delen."

Verhoeven verschijnt zaterdag om 13.30 uur op het grote podium bij de sportcampus, in het bijzijn van de Haagse wethouder sport Richard de Mos. Vervolgens is hij samen met zijn trainer aanwezig bij de boksclinic in de topsporthal. De wereldberoemde sporter wordt in de boksring geïnterviewd en neemt vervolgens een kijkje op het festivalterrein van de Stadsspelen Den Haag.

 

Meer berichten