De openingsact van festival de Betovering in 2017 in de Koninklijke Schouwburg.
De openingsact van festival de Betovering in 2017 in de Koninklijke Schouwburg.

Ruim 500 voorstellingen tijdens festival de Betovering

Jongeren hoeven zich niet te vervelen tijdens de komende herfstvakantie. Het programma van kunstfestival de Betovering vermeldt ruim 500 voorstellingen en workshops, alle in Den Haag.

Den Haag - De Betovering is het jaarlijkse internationale kunstfestival voor de jeugd (0-12 jaar) dat zich gedurende 9 dagen tijdens de herfstvakantie afspeelt in Den Haag. Er zijn voorstellingen en workshops op bijna alle podia, in de musea en bibliotheken en op straat. Het festival laat kinderen op allerlei manieren kennismaken met werk van kunstenaars. Vijftig Haagse culturele organisaties, maatschappelijke instellingen en bedrijven werken hieraan mee. Kunstenaars en theatermakers uit binnen- en buitenland betoveren kinderen tot en met twaalf jaar met het mooiste, leukste, spannendste en meest ontroerende in ruim 500 voorstellingen en workshops, zo belooft de organisatie die dit jaar ook weer zo'n 25.000 bezoekers verwacht.

Het complete programma is te vinden op de website www.debetovering.nl. Hier vindt men ook de toegangsprijzen en is het mogelijk om te reserveren. De meeste voorstellingen en workshops kosten 7 euro en zijn geschikt voor kinderen tot en met 12 jaar.

www.debetovering.nl

Meer berichten