Acrobatiek word afgewisseld met magische momenten. Foto: PR
Acrobatiek word afgewisseld met magische momenten. Foto: PR (Foto: Peter Wieler)

Chinezen veroveren Malieveld

den haag - Meer dan dertig Chinese artiesten komen naar het Malieveld in Den Haag. Dat gebeurt in de kerstvakantie in het kader van Groot Kerstcircus Den Haag. Deze familieshow is van 21 december tot en met 5 januari 2020 exclusief te zien in de Hofstad.

De Chinese acrobaten komen rechtstreeks vanuit Azië naar Nederland en presenteren een show vol met spectaculaire acts. Acrobatiek word afgewisseld met magische momenten en veel humor. Het is de eerste keer dat een Chinees ensemble van deze omvang naar Den Haag komt.

Exclusief voor 'Groot Kerstcircus Den Haag' komt een groot ensemble van het Chinees Nationaal Circus naar Nederland.

Ze combineert de cultuur van het Aziatische land – met onder meer exotische kostuums en dansende draken – met een reeks acrobatische acts. Niet voor niets maakten de Chinese artiesten op vrijwel alle gerenommeerde circusfestivals ter wereld furore en werden keer op keer onderscheiden.

De artiesten verpakken hun acts in verhalen over hun land, over de helden van China, hun spiritualiteit en de mentaliteit van de bevolking. Hun prestaties zijn gebaseerd op meer dan 2.000 jaar geschiedenis. De acrobaten voeren hun tricks uit alsof het ze geen enkele moeite kost, terwijl ze met hun nummer de grenzen van het menselijk lichaam overwinnen en het schijnbaar onmogelijke toch mogelijk maken.

Meer berichten