Eigenaren herkennen gestolen sieraden

Den Haag - Het Team Woning Criminaliteit (TWC) organiseerde zaterdag 28 januari een kijkdag voor gedupeerden van woninginbraken. Vijf eigenaren herkenden afgelopen zaterdag tussen honderden stuks sieraden hun gestolen eigendommen. Tussen de vele ringen, kettingen, armbanden, horloges, broches, medailles, bestek en andere sieraden troffen zij hun persoonlijke bezittingen weer aan.
Foto: Dick Teske  

Het TWC van district Den Haag-West deed de afgelopen weken onderzoek naar tientallen woninginbraken in verschillende wijken in Den Haag. In dat kader werden er op 17 januari zes verdachten aangehouden en zijn ook woningen doorzocht. Daar werden meerdere goederen aangetroffen die voor het onderzoek van belang kunnen zijn.

Zo kon op het politiebureau in Scheveningen een grote hoeveelheid sieraden getoond worden aan geselecteerde slachtoffers van woninginbraken. Bij hen is er op een bepaalde manier ingebroken en zijn er sieraden weggenomen. Vijf slachtoffers van deze woninginbraken herkenden hun persoonlijke bezittingen.

Gerommel bij de buren? Bel 112.
 

Meer berichten