Logo deposthoorn.nl


The Black Albinos
The Black Albinos

The Black Albino's spelen deze zomer op de Boulevard of Golden Music

  Cultuur

De Haagse Black Albino's zijn een band die al sinds de vroege jaren zestig bestaan met steeds uitstekende muzikanten in hun gelederen. Ze brachten succesvolle singles uit, kregen veel aandacht van de media, kwamen op radio en tv en wisten een grote schare fans aan zich te binden. Hun optredens spreken zeer tot de verbeelding en trekken nog steeds veel én enthousiast publiek. Hun optredens in de Zwarte Ruiter zijn memorabel evenals op de Boulevard of Golden Oldies. Societeit Engels was diverse keren bomvol met The Black Albino's.  Een vol huis met publiek dat het steevast zeer naar zijn zin heeft bij de muziek van de band. Maar ook op tal van andere podia zijn ze graag geziene gasten. Het is een genoegen om deze gerenommeerde band later deze zomer te mogen verwelkomen op de Boulevard of Golden Music in Kijkduin. De exacte datum wordt nog nader bepaald.

Wilt u ze evenwel al snel zien en horen dan kan dit komend weekend al. Ze treden zondagmiddag 18 juni a.s. op in buurtcentrum de Stevenshof in Leiden.
The Black Albino's zullen weer mooie aansprekende nummers laten horen uit de gouden muziekperiode van de Rock 'n Roll. Er zullen instrumentale en vocale nummers te horen zijn van onder meer; Cliff & the Shadows, The Spotnicks, The Jumping Jewels, The Maskers, Duane Eddy, Chris Isaak, Elvis Presley, The Beatles, The Rolling Stones, The Searchers en Carl Perkins. Ze hebben inmiddels een nieuwe drummer.  Joop van Slooten volgt Dirk van der Beek op in de band.

Kom de sfeer proeven uit de tijd van de Hoela hoep, Vetkuiven, Puch en Tomos, Shake, Rattle and Roll, de Plu en de  Kikkers op de muziek van deze legendarische band die het nog steeds zo goed doet!  Vaderdag of niet, hier doe je alle vaders een plezier mee.
Dus kinderen geef alle vaders een toegangskaartje voor een middag die ze nooit zullen vergeten. Voor de kosten hoef je het niet te laten.
Neem vrienden en bekenden mee. De band zal er alles aan doen om voor een onvergetelijke middag te zorgen.!!!!!!!

Heb je zin in een middag heerlijke Rock 'n Roll kom dan op 18  juni a.s.naar De buurtcentrum De Stevenshof in Leiden, adres Trix Terwindstraat 4 in Leiden.  Aanvang 15.00 uur tot 18.00 uur.
Entreeprijs is slechts vijf euro. Zie voorts:  https://www.facebook.com/www.blackalbinos.nl/

Reageer als eerste
Meer berichten