Swingen bij Engels op o.m. The Crazy Rockers
Swingen bij Engels op o.m. The Crazy Rockers

d'Ouwe Beat live in Sociëteit Engels

  Evenement

Trek aanstaande zondag 29 april a.s. je dansschoenen maar uit de kast en kom naar Societeit Engels voor een  swingend evenement met een aantal rasartiesten. In deze altijd gezellige Societeit draait alles om live muziek en entertainment in een prachtige ambiance met betaalbare en lekkere hapjes en drankjes.  
De organisatie heeft een mooie programmering gemaakt voor ieder wat wils. Gewoon gezellig een zondagmiddag uit met muziek van de Crazy Rockers, Smooth Operators en Juicy.

Authentieke Rock & Roll met THE CRAZY ROCKERS

Dat lekker rocken niet leeftijdgebonden is, bewijzen The Crazy Rockers ieder optreden opnieuw. Ze zijn een van de oudste nog bestaande rock(-'n-roll)bands van Europa. De originele bandleden Woody Brunings (zang, gitaar) en Eddy Chatelin (zang, gitaar) worden aangevuld met 'jongeren' Boy Brostowski (drums, sinds 1965), Chris Latul (gitarist, onder meer van Massada) en Louis Drabe (bas). Eind jaren vijftig rockten ze al in het legendarische La Gaité, de bar die nu Zwarte Ruiter heet. 

De van oorsprong Haages indo-rock 'n roll groep The Crazy Rockers met leden van Indische en Surinaamse afkomst werd opgericht in 1959. Nadat de band was ontdekt door de manager van de legendarische Tielman Brothers bleven The Crazy Rockers actief tot 1965. De meeste tijd werd doorgebracht met touren door Duitsland en Skandinavië. Sinds 1981 staan de Crazy Rockers weer vol overgave op de planken met een authentiek  60's en 70's rock 'n roll repertoire. De band is hiermee ongetwijfeld één van de oudste nog spelende bands in bijna geheel dezelfde bezetting als waarmee de band werd opgericht. Soms zelfs op het podium met George Kooymans en Rinus Gerritsen van Golden Earring, zoals enkele jaren geleden op de Tong Tong Fair.  En nog steeds weten de heren het vuur van hun muziek over te brengen op het publiek en valt er muzikaal gezien misschien zelfs wel meer te genieten als vroeger.

SMOOTH OPERATORS - TRIBUTE 2 SADE

Met alle top nummers van Sade, zoals "Sweetest Taboo", "Nothing Can Come Between Us", "Your Love Is King" en natuurlijk "Smooth Operator", gespeeld door acht fantastische top muzikanten!

Swingende soul, funk en disco met JUICY

Juicy is een band die de old school soul & funk speelt van Maze, Earth Wind and Fire, Average White Band, Maceo Parker, Marvin Gaye en vele anderen. Waarbij de uitstapjes naar de R&B, Acid Jazz niet geschuwd worden. Erger nog, wanneer het gewenst is kunnen er nog veel meer uitstapjes gemaakt worden.

Juicy is zeker niet  "the so called" party band. Een party zal je krijgen passend bij de gelegenheid waarvoor en waarin zij spelen. Juicy is gespecialiseerd om de "vergeten" nummers van artiesten te spelen. Je zou kunnen zeggen bijna de "guilty pleasures" van de soul & funk. Dit alles in de stijl van Juicy.

Wanneer: Zondag 29 april 2018

Wat: D'OUWE BEAT LIVE presents
The Crazy Rockers
Smooth Operators
Juicy
Aanvang 15.00 uur, zaal open om 14.00 uur.
Entrée vanaf € 15,-

Waar: Societeit Engels *

Koningin Emmakade 4-5 B
2518 RJ Den Haag
06 20183048
info@societeitengels.nl
www.societeitengels.nl

Meer berichten